Coșul tău

Începând cu data de 21.12.2023 se vor livra doar comenzile din București și Ilfov

Politică de confidențialitate

Aceasta politică de confidențialitate este aplicabilă siteului www.bradnaturalcraciun.ro, utilizarea, incluzănd vizitarea și cumpărarea produselor acestui site, implică acceptarea politicii noastre de confidențialitate.

Bradnaturalcraciun.ro poate deține informații despre Dumneavoastră, pe care le-ați oferit (de exemplu printr-o cerere sau prin formularul de înregistrare, contract etc.). Aceste informații pot include, printre altele, numele, adresa, numere de telefon, informații despre modul în care folosiți serviciile noastre, adresa de ip a terminalului utilizat in efectuarea unei comenzi pe siteul nostru.
Prelucrarea acestor informații este efectuată de către ANASTASIA TREE PRODUCT SRL. Atunci când plătiți prin card bancar, societatea noastră nu are acces la informații precum numărul cadrului, pin-ul, etc. Aceste informații le introduceți direct pe siteul procesatorului de plăti online.

În ce fel poate utiliza Bradnaturalcraciun.ro aceste informații personale ?

Informațiile despre Dumneavoastră pot fi folosite doar în scopuri asociate comercializării serviciilor și produselor de pe siteul Bradnaturalcraciun.ro, cum ar fi:

  • procesarea comenzilor sau cererilor Dumneavoastră
  • oferirea de produse și/sau servicii către Dumneavoastră
  • soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor făcute de către Dumneavoastră
  • generarea facturii fiscale aferentă comenzilor făcute și comunicarea acesteia către Dumneavoastră

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Bradnaturalcraciun.ro va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați. Vă informăm că datele personale pe care ni le furnizați sunt prelucrate în scopul oferirii serviciului și pentru întocmirea facturii fiscale. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestor date.

ÎMPĂRTĂȘIREA DATELOR CU TERȚI
Bradnaturalcraciun.ro poate să împărtășească date cu caracter personal (precum nume, telefon, email, date de identificare fiscală) cu terțe organizații implicate în realizarea și livrarea comenzii, precum companiile livratoare și procesatorul de plată RomCard și banca Libra Bank. Adresa IP a dispozitivului utilizat pentru accesarea siteului nostru poate fi transmisă către câteva servicii de socializare, ajutor online în timp real sau monitorizare și analiza a traficului, precum Facebook, WhatsHelp.io, Google Analytics, Yandex Metrica. Aceste siteuri pot deasemenea să plaseze propriile cookieuri în urma vizitei dumneavoastră.

Drepturile cumpărătorilor
Datele dumneavoastră personale vor putea fi utilizate de către ANASTASIA TREE PRODUCT SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, poșta sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare. Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. ANASTASIA TREE PRODUCT SRL se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane și să le utilizeze pentru uzul relației de afaceri dintre client și ANASTASIA TREE PRODUCT SRL.

ANASTASIA TREE PRODUCT SRL va respectă drepturile dumneavoastră conferite de Legea 677/2001. La cererea dumneavoastră trimisă la adresa comenzi@bradnaturalcraciun.ro, se obliga: să rectifice, actualizeze sau să șteargă datele a căror prelucrare nu este conformă dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

Drepturile clienților includ:

  • dreptul de a cere de la ANASTASIA TREE PRODUCT SRL să vă confirme dacă prelucrează sau nu datele dumneavoastră personale, în mod gratuit pentru o solicitare pe an. Cererea va fi trimisă pe adresa de email contact@bradnaturalcraciun.ro
  • dreptul de a cere de la ANASTASIA TREE PRODUCT SRL să rectifice, actualizeze, blocheze sau șterge, în mod gratuit, datele furnizate a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor Legii nr. 677/2001.
  • dreptul de a cere ANASTASIA TREE PRODUCT SRL să înceteze, în mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale.
  • Dreptul de a se adresa organelor competente.
  • Drepturile specificate mai sus pot fi exercitate trimitând un mesaj de tip email pe adresa contact@bradnaturalcraciun.ro